Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.
Novice


DOM VALENTINA STANIČA POD TRIGLAVOM 2.332m n.v.
Visoko nad oblaki nam lepša planinsko doživetje Dom Valentina Staniča pod Triglavom!
KOČA POD BOGATINOM (1.513m n.v.) -> ZIMSKA PRAVLJICA OZ. POLETNI ODDIH V HRIBIH
Koča pod Bogatinom se nahaja v osrednjem delu planine na Kraju. Od koče se nam odpre lep razgled na vrhove nad planoto Komne.
IZLET Z RAZGLEDOM ZA KOLESARSKE IN POHODNIŠKE NAVDUŠENCE - KOČA PLANINA NAD VRHNIKO
Koča Planina nad Vrhniko je odlična lokacija za vse kolesarske in pohodniške navdušence!
VODNIKOV DOM NA VELEM POLJU (1.817m)
Vodnikov Dom na Velem polju je planinski dom, primerna izletniška točka za družine in posamezne pohodnike, z lepimi razgledi na najvišji vrh Slovenije in na ostale okoliške vrhove.
GREMO NA IZLET V HRIBE - Dom na Peci (1.665m)
Dom na Peci je planinski dom, primerna izletniška točka za družine in posamezne pohodnike, z lepimi razgledi in vzponi na vrhove.
5 RAZLOGOV ZAKAJ NA ISLANDIJO
Islandija je dežela med ognjem in ledom, zaradi svoje raznolike in kontrastne krajine. Nedvomno ena izmed najboljših krajev na svetu zaradi naravnih lepot in čudes. Zelo obiskana turistična destinacija.
10 NASVETOV KAJ NE SMEMO POZABITI VZETI S SEBOJ NA TREKING EVEREST BASE CAMP V NEPALU
Epski trek na Everest Base Camp v Nepalu se začne, ko nas vznožje najvišje gore sveta popelje skozi najmogočnejšo gorsko pokrajino Himalaje.
14 ZANIMIVIH DEJSTEV O BORNEU
Borneo je neverjeten otok na seznamu mnogih popotnikov, ki ga sanjajo obiskati. Ne verjemete? Oglejte si teh 14 zanimivih dejstev o Borneu, da bi ugotovili, zakaj je tako zelo zaželjen med popotniki.