Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.
O nas

 

Promo potovanja d.o.o. je potovalna agencija za nakup letalskih vozovnic, organizacijo potovanj, križarjenj in počitnic, ki vam lahko pomaga uresničiti vaše poslovno ali dopustniško doživetje. Agencija skrbi tudi za poslovna potovanja, zaupa nam več kot 50 večjih podjetij, ustanov javne uprave in društev.

Poslušamo vaše želje in vam svetujemo

Zaupajte nam vaše želje ter prihranite svoj dragoceni čas, voljo in denar. Smo izkušena ekipa z 9 letnimi delovnimi izkušnjami. Svojim strankam nudimo celovito, strokovno, ažurno in kakovostno potovalno izkušnjo, ki temelji na personaliziranem pristopu in kvalitetnem servisu ter razumevanju potreb potnika.

Nakup letalskih vozovnic in poslovni servis

Smo licenciran agent IATA združenja za prodajo letalskih vozovnic, ki poleg individualnih potnikov skrbi za organizacijo poslovnih poti renomiranih slovenskih podjetij. Poleg organizacije vsebinske izvedbe za vas uredimo tudi vstopne vizume in več vrst potovalnih zavarovanj. Tudi v času potovanja smo na voljo: bodisi za spremembo leta ali za rezervacijo prenočišča, izletov ali prevoza. Z veseljem postanemo vaš potovalni zaupnik - vse lahko uredite na enem mestu! Ko enkrat poznamo vaš okus, je vse lažje. Uživajte v prednostih, ki jih uživajo naši člani in sopotniki.

Naša tematska ponudba:

  • POČITNICE  
  • POTOVANJA (razpisna, individualna, poslovna in za skupine)
  • KRIŽARJENJA
  • LETALSKE KARTE