Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.
Nagradne igre


[ZAKLJUČENA] NAGRADNA IGRA - DOM VALENTINA STANIČA POD TRIGLAVOM

Sodeluj v nagradni igri in z malo sreče lahko ravno ti osvojiš 1x NOČITEV ZA DVE OSEBI v DOMU VALENTINA STANIČA POD TRIGLAVOM v mesecu septembru.

PRAVILA NAGRADNE IGRE 

Sodeluj v nagradni igri!

 'NAGRADNA IGRA – DOM VALENTINA STANIČA POD TRIGLAVOM' 

Organizator nagradne igre [NAGRADNA IGRA – DOM VALENTINA STANIČA POD TRIGLAVOM] je PROMO POTOVANJA d.o.o., Dunajska cesta 158, 1000 Ljubljana.

Časovni potek nagradne igre
Nagradna igra bo potekala od 28.05. 2018 do vključno 31.05. 2018 na družabnem omrežju Facebook, na PROMO POTOVANJA Facebook strani https://www.facebook.com/PROMO-POTOVANJA-80469426920/. Nagradna igra ni nikakor sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v nagradni igri, objavi in zbira organizator nagradne igre. Dne 31.05.2018 ob 9.00h bo znan nagrajenec nagradne igre.

Pogoji sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri [NAGRADNA IGRA – DOM VALENTINA STANIČA POD TRIGLAVOM] lahko sodelujejo vsi, ki na PROMO POTOVANJA Facebook strani odgovorijo na zastavljeno vprašanje in svoj odgovor vpišejo pod komentarje. Sodelujoči lahko o nagradni igri z delitvijo obvesti tudi svoje prijatelje in jih povabi k sodelovanju. Uporabniki lahko v nagradni igri sodelujejo le en krat. S sodelovanjem se tudi aktivno strinjajo s temi pravili nagradne igre. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do izključitve neprimernih ali žaljivih vsebin. Takšne vsebine ne bodo objavljene, sodelovanje v nagradni igri pa onemogočeno.

Nagrada
Podelili bomo 1 x NOČITEV V MESECU SEPTEMBRU ZA 2 OSEBE  V DOMU VALENTINA STANIČA POD TRIGLAVOM (v vrednosti za člane PZS 40,70€, za nečlane 56€).
Nagrade ni mogoče zamenjati za denar. Termin nagrade lahko nagrajenec izkoristi v mesecu JULIJU po dogovoru z razpoložljivim terminom. Za točen termin se nagrajenec dogovori ob prejemu nagrade, tako da se kontaktira ga. Olga (051 345 806), vsaj tri tedne pred prihodom in skupaj z njo določite razpoložljivi termin, kdaj lahko izkoristite nagrado.

Dobitnik nagrade
Vsi uporabniki, ki so oddali odgovor na nagradno vprašanje (in ki ustrezajo pogojem sodelovanja v nagradni igri), bodo sodelovali v tekmovanju za nagrado.
Izmed vseh pravilnih odgovorov bomo izžrebali enega nagrajenca.
Žrebanje nagradne igre bo potekalo 31.05. 2018 ob 9.00 uri v prostorih PROMO POTOVANJA. Izžrebanec bo objavljen na Facebook strani https://www.facebook.com/PROMO-POTOVANJA-80469426920/, in sicer z imenom in priimkom oz. Facebook uporabniškim imenom. Prav tako bo obveščen prek zasebnega sporočila na Facebooku oziroma preko emaila.

Ostale določbe
S strinjanjem s pravili nagradne igre se udeleženci strinjajo in izjavljajo, da:
● lahko PROMO POTOVANJA javno objavi njihovo ime na PROMO POTOVANJA Facebook strani, v primeru, da so prejemniki nagrade
● nagrade, ki presegajo vrednost 42 EUR, so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede Promo Potovanja,
● za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko,
● če nagrajenec v 24 urah po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnega koli nadomestila. Organizator je v teh primerih prost vseh obveznosti do nagrajenca.
● osebe, mlajše od 18 let, morajo za prevzem nagrade organizatorju predložiti pisno soglasje staršev ali zakonitega skrbnika hkrati s posredovanjem podatkov iz 3. odstavka tega člena, najkasneje pa do prevzema nagrade,
● PROMO POTOVANJA bo osebne podatke udeležencev obdeloval in hranil skladno s pravili zasebnosti PROMO POTOVANJA, ki so dostopne na internetni strani Promo potovanja.
● PROMO POTOVANJA si pridružuje pravico do spremembe pravil nagradne igre in pravico, da ne podeli nagrade.

V Ljubljani, 28.05. 2018